Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Vastag szőnyeg gyapjúból 60x94 szövött szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból Rustic 60x94 szövött szőnyeg
RRP 11 776 Ft 
7 294 Ft

Vastag szőnyeg gyapjúból Rustic 60x94 szövött szőnyeg

Vastag szőnyeg gyapjúból 60x94 szövött szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 60x94 szövött szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 60x94 szövött szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 60x94 szövött szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 60x94 szövött szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 60x94 szövött szőnyeg

Ha vastag szőnyeget keres, akkor az egyszínű gyapjú szőnyeg jó választás lehet, mely kézi és gépi szövési technológiával készült, és könnyen illeszthető bármely helyiségbe. A 100% új-zélandi gyapjúból készült vastag szőnyeg nem tartalmaz allergén anyagokat, ezért ideális választás otthonába, akár mint nappali, konyhai vagy hálószobai szőnyeg. Folyosóra keresse a vastag futószőnyeget amely hosszúkás méretű. A legtöbb vastag szőnyegnek mind a két oldala használható, és rusztikus hangulatot kölcsönöz az otthonának. A vastag gyapjú szőnyeg puhasága és vastagsága miatt gyakran használják gyerek szobákban is, és kedvező árának köszönhetően akár nyaralókba is tökéletes választás. A szövött gyapjú szőnyeg hőszigetelő tulajdonsága és vastagsága ellenére alkalmas padlófűtéses szobákba is. Miután átmelegedett a szőnyeg, a hő nagy részét tovább engedi a padlóból a szobába. Ha olyan szőnyeget keres, amely kényelmet és stílust kínál otthona számára, akkor a vastag modern gyapjú szőnyeg remek választás lehet. Ideális választás klasszikus és modern lakásokban egyaránt, mely hosszú távon megőrzi szépségét. Ha stílusos és kényelmes egyszínű szőnyeget keres, a vastag szővésű modern gyapjú szőnyeg, minden szempontból megfelelő választás lehet. Válassza ki az otthona számára a legmegfelelőbb méretet. Miután megérkezett az Ön címére a szőnyeg, 30 napja van eldönteni, hogy megfelelő-e a szánt helyiséghez. Ha úgy dönt, hogy még sem passzol a szobához a CarpetDepo szőnyegáruház gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes.

Ha vastag szőnyeget szeretne nappalijába, rendelje meg bátran a CarpetDepo szőnyeg webáruház oldaláról. Mivel minden termék raktáron van, így garantált a gyors szállítás.

Ne feledje, nálunk KOCKÁZATMENTESEN VÁSÁROLHAT!

Hosszúság (cm)
94
Szélesség (cm)
60
Négyzetméter (m²)
0,564
Cikkszám
99751
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
10-12 mm
Gyártás
Kézi és gépi szövésű
Származási hely
EU
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
38
RRP 11 776 Ft 
7 294 Ft
Kezdete: 2024.03.04   Vége: 2024.03.31
Kedvezmény: 38
Megtakarítás 4 482 Ft
Az ajánlatból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Részletek

Videó a vastag gyapjú szőnyegről

Szövött vastag szőnyeg készítése

A szőnyeg új-zélandi gyapjúból készült, amely kiváló minőségéről és tartósságáról ismert. Új-Zéland lenyűgöző tájaival és természeti erőforrásaival vált híressé, ami között a gyapjú az egyik legértékesebb. A szőnyeg gyapjúját modern gépek segítségével először feldolgozzák, majd fonallá alakítják és festik. Ezt követően elkezdik a szőnyeg szövését, biztosítva az egyenletes minőséget. A befejező munkálatokat, mint a varrást, szegést az emberi szakértelemnek köszönhetjük, amely különleges, egyedi megjelenést és tartósságot kölcsönöz a modern gyapjú szőnyegnek. Gyártás során ügyelnek, hogy ne tartalmazzon olyan anyagokat, amely káros lehet az ember számára. Így ideális az allergiában szenvedőknek vagy az érzékeny bőrűeknek.

 

Vastag gyapjú szőnyeg tisztítása

Mivel új szövött szőnyegekről van szó, eleinte lehetséges, hogy enged némi szöszt magából, de néhány porszívózás hatására elnyeri végső formáját. Ez minden gyapjú szőnyeg esetében igaz. Azonnal porszívózható, nem kell vele heteket várnia. Tisztítása nem igényel nagy szakértelmet. Kisebb foltokat enyhén vizes ronggyal letörölheti. A nagyobb szennyeződések esetében használjon kereskedelmi forgalomban kapható szőnyegtisztító habot, amely alkalmas a gyapjú szőnyeg tisztítására. Ügyeljen, hogy ne ázzon el a szőnyeg. 


Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
99751