Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Ziegler perzsa szőnyeg bézs-sárga 97x146 kézi keleti szőnyeg
Ziegler perzsa szőnyeg bézs-sárga 97x146 kézi keleti szőnyeg
174 660 Ft

Ziegler perzsa szőnyeg bézs-sárga 97x146 kézi keleti szőnyeg

Ha Ön a klasszikus keleti szőnyegek rajongója, akkor bizonyára hallott már a Ziegler szőnyegről. A Ziegler gyapjú szőnyeg az Afgán szőnyegek csúcsát jelenti, amely magával ragadó eleganciájával varázsolja el a vásárlók szívét. Igazi Brand a Keleti szőnyegek piacán. A Ziegler perzsa szőnyeg, szőnyegáruházunk legnépszerűbb termékei közé tartozik, amelyek közül bármelyik tökéletes választás lehet az otthona díszítéséhez. A Ziegler kézi csomózású szőnyeg népszerűségét a világos színek sokfélesége adja, amelyeket bizonyos fákból nyerik el. A Ziegler perzsa szőnyegek az elegancia és a tartósság szimbólumai. A Ziegler szőnyeg azon kézi csomózású szőnyegek egyike, amelyek a leginkább alkalmasak a forgalmasabb nappalikban való használatra. Ezek a szőnyegek rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak, így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú évekig fogják díszíteni otthonunkat. A Ziegler perzsa szőnyeg különlegessége, hogy egyedülállóan szép mintákkal és színekkel rendelkezik, amelyek mindenki figyelmét felkeltik. A szőnyeg elkészülte után négyszeres mosáson esik át, majd a napon szárítják. Mintája antik szőnyeg mintákból ered, gyakran világos árnyalatokkal. A Ziegler perzsa szőnyeg nagyon keresett, mivel bármilyen lakásba tökéletesen illeszkedik, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. A futószőnyeg is rendelhető folyosókhoz. A szőnyeg csomózott része 100% Ghazni gyapjúból készül. Afganisztán Ghazni városában széles legelők vannak, így az itt tenyésztett birkák kiváló minőségű gyapjúval rendelkeznek. A Ziegler kézi csomózású szőnyeg könnyen tisztítható és azonnal porszívózható. A szőnyeg padlófűtéses szobákba is helyezhető. A Ziegler szőnyeg képes elegáns hangulatot kölcsönözni otthonának, legyen az nappali, hálószoba vagy akár előszoba. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy a szőnyeg mérete megfelelő a szoba méretéhez. A szőnyeg mintája és színe majd a helyszínen derül ki, hogy passzol-e a szánt helyiséghez. Ha mégsem elégedett a választásával, nem kell aggódnia, mert ingyenes visszaszállítást biztosítunk.

Rendeljen online, szőnyeg raktárunkból. Ha nem nyerte el a tetszését, akkor a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításról.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

  • Készítés: kézi csomózású
  • Csomószám: kb. 180 000 csomó/m2
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomózott rész anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 7-9 mm
Hosszúság (cm)
146
Szélesség (cm)
97
Négyzetméter (m²)
1,42
Cikkszám
73497
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
7-8 mm
Gyártás
Kézi csomózású
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
3 munkanap
EAN
5999115910869
Szőnyeg gondozása és tisztítása
Gy.I.K. oldalon
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Szállítási díj
Ingyenes
Garancia
1 év
Raktáron
174 660 Ft
Részletek

Video a Ziegler szőnyegről

Ziegler szőnyeg ismertetése

A Ziegler perzsa szőnyeg nagyon népszerű, a színei különböző fákból lettek elnyerve. A gyapjú szőnyeg elkészülte után, négyszer mossák és napon szárítják. Mintájuk antik szőnyegeken alapul, és gyakran világos színűek. Nagyon keresett keleti szőnyeg, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyenek azok minimalista vagy klasszikus berendezésűek. A Ziegler szőnyeg csomózott része 100 % Ghazni gyapjú. Könnyen kezelhetőek, és nem szöszösödnek. Sokan gondolják úgy, hogy minél tömörebb és vastagabb a gyapjú szőnyeg, annál jobb és tartósabb. A vastagság nyírás kérdése. A tartósság a csomózás sűrűségének és az ezzel összefüggő anyagminőségnek az eredménye. Legtöbbször a hosszú szálú szőnyeg kevésbé tartós, mivel a porszívó könnyen beszívja a csomószálakat. Kellemes hangulatot kölcsönöz akár nappali vagy hálószoba szőnyeg. Mivel strapabíró, teríthetjük étkező asztal alá is. Folyosókon több hosszúságú futószőnyeg.

ziegler szőnyeg készítése

Ziegler szőnyeg tisztítása

A Ziegler szőnyeg nagyon strapabíró, de azért érdemes vigyázni rá. Nem érdemes nehéz és vékony lábú bútort helyezni rá. Mert átszakíthatja a szőnyeget.Ziegler szőnyeg gondozásaÉrdemes néha megmozgatni, főleg nyáron, hogy a moly ne szaporodjon a szőnyeg alatt. A porszívó legalacsonyabb fokozatán szabad csak takarítani. Mindig szál fekvésének az irányában. A szennyeződést száradás előtt egy enyhe nedves ronggyal tisztítsuk le. Ha erősebb a szennyeződés, akkor szőnyegtisztító habot lehet használni, viszont csak azt, amely alkalmas gyapjú szőnyeg tisztitására. Persze legegyszerűbb szakemberre bízni a nagyobb szőnyeg tisztítást.

Videó a Keleti szőnyeg tisztításáról

 

Mit tegyek, ha nem illik a szőnyeg a szobámhoz?

Mindenkivel előfordult már, hogy rendelt egy terméket az internetről, és mikor megérkezett, csak akkor látszott, hogy nem passzol a szobához. Ne aggódjon ilyen esetben, a Carpetdepo azonnal gondoskodik az ingyenes visszaszállításról. Mielőtt megvásárolná a szőnyeget, javasoljuk, hogy ellenőrizze a szoba méretét, és bizonyosodjon meg arról, hogy a szőnyeg mérete megfelelő lesz. A szőnyeg mintázata és színe csak a helyszínen derül ki, és csak akkor lehet biztos benne, hogy passzol-e a helyiséghez. Azonban, ha mégsem elégedett a választásával, akkor sem kell aggódnia, mert a CarpetDepo-nál lehetősége van az ingyenes visszaszállításra.

Ziegler szőnyeg

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt Ziegler kézi csomózású gyapjú szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja.


Adatok
Brand name
Carpetdepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
73497
Hasonló termékek