Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Kilim szőnyeg Chobi 84x115 kézi gyapjú Kelim
Kilim szőnyeg Chobi 84x115 kézi szövésű afgán gyapjú kilim
RRP 48 686 Ft 
24 718 Ft

Kilim szőnyeg Chobi 84x115 kézi szövésű afgán gyapjú kilim

Kilim szőnyeg Chobi 84x115 kézi gyapjú Kelim
Kilim szőnyeg Chobi 84x115 kézi gyapjú Kelim
Kilim szőnyeg Chobi 84x115 kézi gyapjú Kelim
Kilim szőnyeg Chobi 84x115 kézi gyapjú Kelim

Az otthonunkat berendezni mindig nagy öröm, de a megfelelő Kilim szőnyeg kiválasztása egy kicsit bonyolultabb lehet, mint azt gondolnánk. A CarpetDepo szőnyegáruházban széles választék áll rendelkezésre az egyedülálló Chobi kilim szőnyegből, melyek igazi ékkövei lehetnek otthonának. A kézi szövésű Chobi kilim szőnyeg rendkívül szép és színpompás, így bármelyik szobában lenyűgöző hatást kelthet. Az Afgán gyapjú Kilim változatos színei és mintái szépen illeszkednek a nappalihoz, hálószobához vagy akár a konyhához is. Kifejezetten a folyósókra Kilim futószőnyeg kapható. A kézi szövésű gyapjú Kilim könnyen porszívózható és tisztítható, így nem kell aggódnia a gondozása miatt. A Chobi Kilim szőnyeg 100% gyapjúból készült, ami rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosít. Készítése Afganisztán, Maymanah tartományában történik. A gyártás során a Chobi kilim szőnyeget négyszer mossák, hogy a végső szín tartós megmaradjon. A Kilim eredetileg nomád szőnyeg volt. Nomád törzsek hasnzálták sátraik melegen tartására. A Chobi kilim súlya miatt könnyen használható, mint faliszőnyeg, így nem csak a padlót takarja, hanem a falak díszítésére is alkalmas. Az Afgán gyapjú Kilim minősége kiváló, így biztos lehet benne, hogy hosszú időn át élvezheti annak szépségét. Az aprólékos kézi szövésnek köszönhetően a Chobi kilim szőnyeg egyedi darab lesz otthonában, és igazán különleges hangulatot teremt majd. A CarpetDepo szőnyegáruház raktár készletében számos szép és minőségi gyapjú kilim található. Ha a Chobi kilim szőnyeg mégsem passzol a lakásába, a CarpetDepo szőnyegáruház biztosítja az ingyenes visszaszállítást, így teljesen kockázatmentesen rendelheti meg a Chobi Kilim szőnyegét.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

  • Készült: Kézi szövés
  • Név: Chobi kilim
  • Származási hely: Maymanah tartomány, Afganisztán
  • Anyag: 100% gyapjú
  • Vastagság: kb. 4-5 mm
  • Súlya: 1,4 kg/m2
Hosszúság (cm)
115
Szélesség (cm)
84
Négyzetméter (m²)
0,966
Cikkszám
98281
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
4-5 mm
Gyártás
Kézi szövésű
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Raktáron
49
RRP 48 686 Ft 
24 718 Ft
Kezdete: 2024.01.29   Vége: 2024.03.03
Kedvezmény: 49
Megtakarítás 23 968 Ft
Az ajánlatból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Részletek

Videó a Chobi Kilim szőnyegről

 

Chobi Kilim szőnyeg az Afgán művészet

A Chobi Kilim szőnyegek nagyon népszerűek világszerte. Afganisztánban a nomádok és falusiak szővik kézzel. Ez a fajta Afgán Kilim sűrűbb és tömörebb, mint a többi Kilim szőnyeg. A szövés során különleges technikát alkalmaznak, ezért vékonyabbak, így viszonylag gyorsabban is készülnek, mint a hagyományos keleti szőnyegek. Készítés után négyszer mossák, aztán napon szárítják. Az Afgán Kilim szőnyeg mintázata hagyományos, meleg antik mintázatú, de gyakran találhatunk modernebb változatot is. Nagyon népszerűek, főleg mert tökéletesen illeszkednek a legtöbb helyiség színeihez, és a megfizethető árú szőnyegek kategóriájába tartoznak. A lakások díszeként, használják őket, mint faliszőnyeg vagy teríthetik padlóra hagyományos módon. A Kilim, tökéletes szőnyeg a nappaliba vagy akár előszobákba vagy folyósokra, mint futószőnyeg.

Chobi Kilim szőnyeg

Hogyan tisztítsuk a Chobi kilimet?

A Chobi kilim gondozása nem igényel nagy szakértelmet. A kisebb foltokat könnyen eltávolíthatjuk enyhén nedves ronggyal, vagy olyan szőnyegtisztító habbal, amely alkalmas gyapjú tisztításra, és amelyet a kereskedelemben kaphatunk. Az erősebb szennyeződések esetében azonban javasoljuk a professzionális szőnyegtisztító cégeket. A porszívó leggyengébb fokozatával elegendő a Chobi kilim takarítása, hiszen a Kilim nem tartja magában a port. Egy régi hagyomány szerint a kilimet felakasztjuk és portalanító pálcával ütögetjük, de ez valójában nem javasolt, mert károsíthatja a kézi szövésű Chobi kilimet, valamint bármilyen más szőnyeget is.

szőnyeg porolása

Reméljük, hogy elégedett lesz a tőlünk vásárolt kézi szövésű Chobi kilim szőnyeggel, és örömmel fogja használni.


Adatok
Brand name
Carpetdepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
98281