Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Kilim szőnyeg Chobi 62x96 kézi szövésű gyapjú kilim

Kilim szőnyeg Chobi 62x96 kézi szövésű gyapjú kilim
Kilim szőnyeg Chobi 62x96 kézi szövésű gyapjú kilim
Kilim szőnyeg Chobi 62x96 kézi szövésű gyapjú kilim

Az otthonunkat berendezni mindig nagy öröm, de a megfelelő Kilim szőnyeg kiválasztása egy kicsit bonyolultabb lehet, mint azt gondolnánk. A CarpetDepo szőnyegáruházban széles választék áll rendelkezésre az egyedülálló Chobi kilim szőnyegből, melyek igazi ékkövei lehetnek otthonának. A kézzel szőtt Chobi kilim szőnyeg rendkívül szép és színpompás, így bármelyik szobában lenyűgöző hatást kelthet. A gyapjú Kilim változatos színei és mintái szépen illeszkednek a nappalihoz, hálószobához vagy akár a konyhához is. Kifejezetten folyósókra Kilim futószőnyeg kapható. A gyapjú Kilim könnyen porszívózható és tisztítható, így nem kell aggódnia a gondozása miatt. A Chobi Kilim szőnyeg 100% gyapjúból készült, ami rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosít. Készítése Afganisztán, Maymanah tartományában történik. A gyártás során a Chobi kilim szőnyeget négyszer mossák, hogy a végső szín tartós megmaradjon. A Kilim eredetileg nomád szőnyeg volt. Nomád törzsek hasnzálták sátraik melegen tartására. A Chobi kilim súlya miatt könnyen használható, mint faliszőnyeg, amely nem csak a padlót takarja, hanem a falak díszítésére is alkalmas. A Kilim minősége kiváló, így biztos lehet benne, hogy hosszú időn át élvezheti annak szépségét. Az aprólékos kézi szövésnek köszönhetően a Chobi kilim szőnyeg egyedi darab lesz otthonában, és igazán különleges hangulatot teremt majd. A CarpetDepo szőnyegáruház kínálatában számos szép és minőségi gyapjú kilim található. Ha a Chobi kilim szőnyeg mégsem passzol a lakásába, a CarpetDepo szőnyegáruház biztosítja az ingyenes visszaszállítást, így teljesen kockázatmentesen rendelheti meg a Kilim szőnyeget.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

  • Készült: Kézi szövés
  • Név: Chobi kilim
  • Származási hely: Maymanah tartomány, Afganisztán
  • Anyag: 100% gyapjú
  • Vastagság: kb. 4-5 mm
Hosszúság (cm)
96
Szélesség (cm)
62
Négyzetméter (m²)
0,6
Cikkszám
94368
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
4-5 mm
Gyártás
Kézi szövésű
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Szőnyeg gondozása és tisztítása
-
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Eladva
Elfogyott
Részletek

   -------------videó a termékről-------------

Chobi Kilim szőnyeg ismeretetése

A Chobi kilim szőnyegek nagyon népszerűek. Afganisztánban a nomádok és falusiak szövik kézzel. Ez a fajta kilim sűrűbb és tömörebb, mint a többi kilim. A szövés során különleges technikát alkalmaznak, ezért vékonyabbak, így viszonylag gyorsabban is készülnek, mint a hagyományos keleti szőnyegek. Készítés után négyszer mossák, aztán napon szárítják. Mintázatuk hagyományos, meleg antik mintázatú, de gyakran lehet modernebb is. Nagyon népszerűek, főleg azért, mert tökéletesen illeszkednek a legtöbb helyiségbe, és az olcsó szőnyegek kategóriájába tartoznak. A lakások díszítésére, használják őket mint faliszőnyeg vagy teríthetik padlóra hagyományos módon. Ajánljuk, mint nappali vagy konyhai szőnyeg, folyósokra mint futószőnyeg és akár falvédőként mint faliszőnyeg.

kilim szőnyeg

Hogyan tisztítsuk a Chobi kilimet?

A Chobi kilim gondozása nem igényel nagy szakértelmet. A kisebb foltokat könnyen eltávolíthatjuk enyhén nedves ronggyal, vagy olyan szőnyegtisztító habbal, amely alkalmas gyapjú tisztításra, és amelyet a kereskedelemben kaphatunk. Az erősebb szennyeződések esetében azonban javasoljuk a professzionális szőnyegtisztító cégeket. A porszívó leggyengébb fokozatával elegendő a Chobi kilim takarítása, hiszen a Kilim nem tartja magában a port. Egy régi hagyomány szerint a kilimet felakasztjuk és portalanító pálcával ütögetjük, de ez valójában nem javasolt, mert károsíthatja a kézi szövésű Chobi kilimet, valamint bármilyen más szőnyeget is.

Reméljük, hogy elégedett lesz a tőlünk vásárolt kézi szövésű kilim szőnyeggel, és örömmel fogja használni.


Adatok
Brand name
Carpetdepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
94368